Često postavljena pitanja

Opća pitanja

 • Što je Winko?

  Winko je tražilica, nekad poznata kao WLW, koja vam omogućava da pronađete sve – od igle do lokomotive. Pretražite više od 200.000 poduzeća i obrta, za preko 55.000 proizvoda i usluga. Pošaljete grupne ili pojedinačne upite na određene ponuđače.

 • Kako i zašto se koristi "grupni upit"?

  Ako želite uštedjeti svoje vrijeme i poslati isti upit na više adresa, iskoristite mogućnosti "Grupnog upita". Odaberite ciljani pojam u tražilici i stisnite enter. Dobit ćete listu ponuđača po traženom pojmu. Na izborniku ispod tražilice je pozicionirana tipka grupnog upita. Pritiskom navedene tipke, ulazite u obrazac za grupni upit, unutar kojeg je potrebno odabrati tvrtke, upisati potrebne podatke te poslati grupni upit.

 • Kako mogu registrirati svoju tvrtku ili obrt na Winko tražilici, te kolike su cijene paketa?

  Registracija je vrlo jednostavna – dovoljno je klikom na ikonu "Registracija" (u gornjem desnom kutu naslovnice) upisati tražene informacije, koristeći se obrascem za unos podataka. Nakon toga kontaktirat će Vas naša služba za korisnike i prezentirati sve opcije.

  Cijene oglasnih paketa možete provjeriti na podstranici "Oglašavanje" pozicioniranoj na dnu Winka.

 • Zašto je naše poduzeće registrirano u tražilici Winko, a nismo ga mi registrirali?

  Cilj nam je informirati tržište o postojećim ponudama svih tvrtki i obrta u Hrvatskoj. Budući da Vaša tvrtka ili obrt ima ponudu traženu na tržištu, uključena je u tražilicu.

 • Zašto su informacije o poduzećima prikazane na različite načine?

  Osim ponude različitih Winko oglasnih paketa, koji se međusobno razlikuju prema broju usluga te prema cijeni, postoji i mogućnost besplatne registracije na Winko tražilici. Besplatna registracija nudi objavu samo nekolicine važnih podataka o poduzeću. Dakle, načini prezentacije pojedinog poduzeća na tražilici ovise o Winko oglasnim paketima, koje tvrtka ili obrt odabere.

 • Koje su prednosti prijave na Winko?

  Ako želite obaviti prijavu, prethodno se je potrebno registrirati. Ako ste tvrtka ili obrt koja svoje usluge i proizvode ima pozicionirane na Winku, nakon prijave možete izvršiti ažuriranje informacija svoje tvrtke, na samom mini page-u. Ako ste fizička osoba, prijavom vam omogućavamo memoriranje svih grupnih i pojedinačnih upita poslanih prema ponuđačima. Ako možete ponoviti grupni ili pojedinačni upit prema drugim ponuđačima, ako niste bili zadovoljni s onima iz prvog kruga.

Pitanja vezana uz pretraživanje

Pitanja vezana uz podatke o poduzeću